Pentru ca nu avem destui tigani in Romania, MAE a luat hotararea de a importa cativa din marea Mediterana refuzati de italieni.

0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Pentru a nu stiu cata oara autoritatile de la „Bucuresti” au luat o hotarare care nu este agreeata de nici un votant sau ma rog, de nici un om normal. Povestea coloratilor din Mediterana este una clásica, si anume, au platit o barca, barca folosita de combinatozauri a avut suficient petrol pentru a iesi in largul Mediteranei de unde au fost pescuiti de o barca a unui ONG european care a facut tot ce le-a stat in putinta pentru a isi bate pula de Matteo Salvini si politicii lui fara imigranti dar chiar si dupa ce un tribunal din zona Lazio a decis ca ciorile plutitoare trebuiesc lasate in Europa, Salvini si-a batut pula de ei si le-a aratat cateva poze cu el in <a href="http://<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="it" dir="ltr">Qualche ora di riposo in campagna. Buon pomeriggio Amici! <a href="https://t.co/ehLjV8C6Oz">pic.twitter.com/ehLjV8C6Oz</a></p>— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) <a href="https://twitter.com/matteosalvinimi/status/1162350046232371201?ref_src=twsrc%5Etfw">August 16, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">vie pe twitter. Eh, aici intervin lingaii romani si sar in ajutorul ciorilor plutitoare si spun ca asa isi arata Romania solidaritatea fata de bocancii securistilor de la Bruxelles.

Una din chestiile care ma deranjeaza personal este ca nici macar nu am fost in stare sa avem imigrantii nostri, care sa aibe ca destinatie Romania ci trebuie sa luam ce a ramas de pe la altii. :))

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Pentru ca nu avem destui tigani in Romania, MAE a luat hotararea de a importa cativa din marea Mediterana refuzati de italieni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *