Cum sa salvezi lumea in doar zece pasi!

0 0
Read Time:2 Minute, 35 Second

Cum sa salvezi lumea in doar zece pasi!

Articol scris acum 10-12 ani, cand era la moda veganismul. LOL.
Dupa ce veti citi ghidul nostru cu siguranta ca veti deveni o persoana buna si de viitor.In primul rand ca sa salvezi lumea ai nevoie de acces la internet, bani sau macar un loc de munca care sa-ti lase destul timp la dispozitie, cunostinte diverse.Sa incepem:

  1. Cont de facebook/instagram/tiktok. Contul de facebook/instagram/tiktok este o unealta de baza pentru a salva lumea! Facebook-ul este locul unde informatiile si activistii pentru salvat lumea de la inec se intalnesc si in mare parte, s-au format, deci, contul de facebook poate fi considerat si o scoala de salvat lumea de la inec.
  2. Pe contul de facebook/instagram/tiktok ai grija sa postezi doar lucruri relevante pentru nisa care ti-a fost acordata sau pe care ti-ai ales-o pentru salvat. Daca postezi destule lucruri, intr-un interval sacaitor de scurt de timp, in curand vei avea un public imens de salvatori, care bineinteles vor da like si share oricarui lucru pe care il vei posta doar dupa ce au citit titlul.
  3. Cont pe alte retele sociale: Twitter, bloguri, site-uri, etc.
  4. Poze pe la vreun protest organizat intre activistii de profesie,
  5. Salvatul lumii de la inec fiind o activitate neinduratoare este necesar sa devii isteric si sa incepi sa latri pe conturile deja facute pe diferite retele sociale impotriva romanilor lenesi lasi si hoti care nu fac nimic pentru a se salva de la inec.
  6. Pasiunile! Deci, ca un adevarat salvator al lumii tu trebuie sa fii pasionat doar de lucruri sfinte, cum ar fi:fotografia, buddhismul, ghicitul in cafea, vintage, ceai, mancare sanatoasa, dezvoltare personala, mentorship si nu in ultimul rand, antepreneurship. Nu stiu daca am scris bine ultima prostia dar ma doare fix undeva.
  7. Localurile si muzica! Locurile pe care le frecventezi sunt definitorii pentru un salvator al lumii. Nu poti salva lumea daca umbli in bombe gen Argentin(un jeg de terasa din Bucuresti frecventata inainte de rebranduirea centrului preisotic, de batrani saraci, studenti alcoolici si rockeri tulburati), lumea poate fi salvata doar daca umbli in localuri unde berea costa 15 lei (cea mai ieftina) si se asculta rock clasic bineinteles sau muzica de handicapati, din aia pe care te batai tu. :))))
  8. Nu mai umbla cu oamenii cu care ai copilari, umbla numai cu oamenii care au aceleasi valori castigate pe facebook/instagram/tiktok.
  9. Veganism. Un om care salveaza lumea de la inec trebuie, e obligat sa aibe compasiune pentru animalele non-umane. Despre asta o sa discutam mai incolo pe blog, probabil atunci cand va aparea articolul despre straight edge, vegan-hardcore, si alte vietuitoare.
  10. Istericale. Fara ele nu poti misca lumea din loc.

Daca ghidul nostru va placut sa stiti ca mai avem si altele, voi doar trebuie sa fiti pe faza cand apar.

P.S.: pentru ca sunt un om cumsecade si un atent cunoscator al naturii umane rog cititorii sa doneze pe noul meu cont de patreon daca nu vor sa aibe remuscari.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *