OK, OK, OK.

0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Aseară și azi noapte cu toții am fost lipiți cu ochii de televizor si/sau computer, urmărind cu speranța sau oripilați evenimentele care se desfășurau în jurul și în interiorul Congresului american. Cu toții avem o opinie, o dorința ascunsa, depinde numai de ce parte a spectrului ideologic ne înclinăm, spre dreapta conservatoare, spre stânga homosexual-globalista, spre accelerationism sau nationalism. Eu unul am urmărit pe dlive livestream ul lui Baked Alaska, aflat în focul evenimentelor, doar pentru a compara cu ceea ce presa va relata despre plimbarea groyperilor prin Congres. Pentru ca asta sa vrut, o simpla plimbare, oameni bine dispuși care își făceau poze pana în momentul în care mizerabili oameni din congres au considerat ca deja este peste demnitatea lor sa ii suporte pe plebei „la ei acasă” și au început sa își ațâțe câinii asupra protestatarilor, prima victima fiind o femeie care a zburat tocmai din cealaltă parte a țării, neinarmata, care a fost executata strict pentru a ii intimida pe protestatari. După aceea clădirea a fost evacuata de Garda Națională la ordinul lui Donald Trump, pentru ca în Districtul Columbia, președintele Statelor Unite este cel care controlează Garda Națională, nu primarul sau guvernatorul statului.

Acestea fiind faptele o sa scriu și de ce ma interesează evenimentele de aseară. Pe mine ca persoana nu ma afectează prea mult cine conduce statele unite ale Israelului din America pentru ca eu trăiesc în Uniunea Sovietica Europeană și asta îmi mănâncă tot timpul și nervii. Doar ca în tot ce sa întâmplat din momentul votului pentru alegerea președintelui statelor unite și pana ieri, totul a fost pre-fabricat de stânga globo-homsexuala de-a lungul anului și pus la cale sub ochii indulgenți ai conservelor conservatoare prea preocupate sa lingă evrei în cur pentru a se preocupa cu situația tragica în care cei care ii votează încontinuu și inca ii susțin politic, se află(consum ridicat de droguri și alcool, rate înfiorătoare de suicid, etc), și ei refuza sa vadă ceea ce concetățenii(ignor un pic faptul ca mulți politicieni americani au dubla cetățenie, americana și jidaneasca) vad ca fiind probleme urgente care trebuiesc rezolvate.

Singurul lucru bun din tot scandalul a fost ca odată pentru totdeauna oamenii au reușit sa vadă în direct faptul ca nu exista nici o soluție politica și ca oamenii trimiși acolo sa ii reprezinte sunt de fapt dușmanii lor.

The weak should fear the strong.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %