We don’t need no cioromela.

0 0
Read Time:2 Minute, 21 Second

Edit: legea a fost votata de vechii deputați nu de cei votați pe 6 decembrie. Asta nu schimba cu nimic textul de mai jos.

Cine are nevoie de tigani ori nu e întreg la minte ori e vreun boier de acu’ 300, sigur nu e om normal. De la început va spun ca nu denigrez, nu aduc injurii, nu scriu nimic ce poate duce la vreo acuzație de rasism sub noua lege votata astăzi de bravul nostru parlament, cel care nu mai poate dormi de grija noastră. Știrea o găsiți aici. Citiți și va îngroziți de ce face parlamentul „nostru” chiar și după numeroasele scandaluri, răpiri, torturi, violuri, hoții, pungasii de tot felul făcute în tara și peste hotare de aceasta plaga a societății românești (uneori e la același nivel cu iudeo corporatismul internațional, pe plan local ma refer). Majoritatea cetățenilor din România sunt oameni tăcuți, obosiți de atâtea probleme, batjocoriți și neapărati de nici o lege. În schimb, japitele pe care iudeii corporatiști internationalisti le apară ca țiganii sau/și imigranții de tot soiul sunt ridicați pe un piedestal iar acțiunile lor sunt imposibil de criticat din cauza legilor împotriva cărora nimeni(nici măcar acel aur care era lăudat ca fiind de extrema dreapta nu o sa facă nimic în legătură cu legile astea, stați liniștiți) din clasa politica nu are curaj sa le stea împotriva, sau mai bine spus, nu are interes sa se opună legilor care vor aduce România în curând la starea din ’41. Ca o încheiere las următorul citat din putinii oameni care au înțeles ce înseamnă a fi român, ce înseamnă lupta pt Dumnezeu și neam.

„Cea dintâi problemă care ni se punea era aceasta: cine trebuie să răspundă mai întâi? Cine sunt mai vinovați pentru starea de nenorocire în care se zbate țara: românii sau jidanii? Am căzut unanim de acord, că cei dintâi și mai mari vinovați sunt românii ticăloși, care pentru arginții iudei și-au trădat neamul. Jidanii ne sunt dușmani și în această calitate ne urăsc, ne otrăvesc, ne extermină. Conducătorii români care se așează pe aceeași linie cu ei, sunt mai mult decât dușmani: sunt trădători. Pedeapsa cea dintâi și cea mai cruntă se cuvine în primul rând trădătorului și în al doilea rând dușmanului. Dacă aș avea un singur glonț, iar în fața mea un dușman și un trădător, glonțul l-aș trimite în trădător.” Corneliu Zelea Codreanu.

Edit: dacă mâine ne-am trezi într-o lume fără tigani și jidani toate lucrurile ar fi mai bune, aerul ar fi mai curat, am avea mai mulți bani în buzunare, poluarea fonica ar fi redusa cu 75%,copilele noastre nu ar mai fi pe trotuarele Europei la produs iar politicienii și ziariștii trădători ar fi pe lângă un perete colorat în roșu aprins. Ar fi o lume mai bună.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %