O tara care nu mai are nimic de spus; sau cum nu ma deranjeaza decapitarea profesorului francez.

0 0
Read Time:3 Minute, 23 Second

Franta. Cand spui Franta automat intelegi Europa, valorile moderne europene, radicalii iluminati de calaii care isi faceau de cap dupa revolutie, primitivism sexual si o societate care are ca simplu reper „educatia si stiinta”. Dar Franta vrea in acelasi timp, adica in timp ce isi preda cursurile de biologie evolutionista si marxism iluminat sa fie si Franta care isi cere scuze pentru ce a facut cand toata lumea facea, si anume invata triburi de babuini sa scrie si sa citeasca; Franta vrea sa fie si ceea ce nu ii sta in ogranigrama, un paradis al pluralismului bolnavicios inventat de anumiti oameni pe care nu ii numesc aici din scarba si respect pentru ce a fost Franta inainte de revoluție, înainte de decadenta iluministilor sa fie pusa în practica.

Franta vrea sa isi rescrie istoria fiind si un aliat si un critic al lumii moderne create pe bazele crimelor comise de oamenii care au vrut sa fie liberi si stiintifici; legatura intre crimele comise in timpul si dupa revolutia franceza cu asa zisa stiinta si libertate; egalitate, fraternitate este indubitabila, si cea mai pregnanta caracteristica a aceleiasi revolutii este anti clericalismul celor care au planuit-o. În același timp rezultatele revoluției sunt cauzate de o greșită interpretare a textelor biblice, distorsionate și duse la extrem de promotorii proto socialismului, și mai târziu a marxismului. Pentru ca marxismul este un creștinism dus la extrem fără cele 7 virtuți creștine, ele fiind înlocuite treptat cu cincinalele și datul cu ciocul la securitate(depinde de tara și cazuri).

Franța moderna dorește sa își rescrie trecutul, sa fie uitat faptul ca a fost o țară creștină, țara care a înfăptuit prima cruciadă, țara care a ajuns pe culmi neatinse de cultura și dezvoltare, țara care pur și simplu a tras un continent după ea. Țara care l-a produs pe Charlemagne și pe Napoleon, dorește acum sa fie tara unde alibaba și cei patruzeci de hoți au avut mereu ceva de spus în privința naturii ei, singurul motiv fiind libertatea de a practica religia, totul sub atotcuprinzătoarei idei de libertate de exprimare, numai ca uita ca alibaba venit din pizda ma-sii nu a fost învățat cu toleranta anti clericala ateista franceza, ci a fost crescut in spirit conservator/barbar și făcut sa creadă ca va avea parte de bogățiile Parisului/Vestului; doar ca atunci când au ajuns și au cunoscut realitățile vestice din secolul XXI, au rămas dezamăgiți de cât de puțin au primit în schimbul faptului ca nu contribuie la nimic, nici măcar la buget, cu atât la renumita pozitiva îmbogățire culturală. Ba din contra, contribuie în mod negativ la creșterea natalității, schimbare culturala(sunt buni doar sa construiască moschei și centre culturale islamice) și răspândesc shaormeriile. Atât, astea sunt singurele contribuții la lumea moderna a imigranților non europeni în Europa.

Unii spun ca masele care au urmărit mirajul banilor și și-au lăsat casele nelocuite și au plecat spre Europa sunt îndreptățiți de faptul ca Europa a fost, în special cea vestica+Rusia, colonizatoare. Doar ca uita ca Europa niciodată nu a însemnat doar atât, asa cum niciodată nu va fi semnul semilunii arborat pe teritoriul Europei. Poate cel mult pe parlamentul uniunii europene ca lor le place sa o ia în fund de la orice poate sa stoarcă ceva.

Așadar, dat fiind faptul ca încă un atentat a avut loc în Franța și macron a precizat ca pe lângă faptul ca multiculturalismul ne face mai puternici, a precizat ca Franța e și mai puternica, eu unul personal nu am pic de empatie pentru acel domn profesor. Înainte eram moale și dădeam vina strict pe islam și imigranți pana am văzut ipocrizia vesticilor care pe de-o parte doresc sa fie liberi si lăsați în pace, pe cealaltă își urăsc libertățile și creștinismul, dorința lor de a fi liberi și toleranți înseamnă doar sa fie împotriva firii lor, de persoane crescute într-o societate care încă este impregnata cu o înaltă conștiința creștină, ca doar schimbând numele nu schimbi și substanța.

Poate revin cu ceva, deocamdată atât.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %