2010-2020.

0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Mult timp a trecut din 2010. Multe schimbări radicale, multe întâmplări și multe chestii negative.

La începutul anului 2010 simțeam un mic discomfort cu privire la scurgerea timpului și aveam o dorința sa „fac ceva cu viața mea”, în sensul ala plictisitor-modern, adică sa încep în sfârșit sa întru pe un făgaș modernist: să lucrez mult pentru a îmi construi o cariera, nu sa ma plimb din loc de munca în alt loc de muncă… Dar cum ce se întâmplă în viata nu are nimic în comun cu ceea ce plănuim nu am „reușit” sa fac chestia aia pentru ca nu ma vad ca un simplu pion într-o mașină bine unsa, sunt mai degrabă chestia ruginita care încearcă sa tragă după el tot ansamblul pentru ca…

În schimb am reușit sa îmi fac o familie, a mea, personală, cu care nimeni sa nu aibe de a face 😂…. Glumesc. Am reușit în sfârșit sa găsesc pe cineva cu care sa îmi creez o familie, un punct la care sa revin după tot timpul pe care îl pierd încercând sa previn oamenii despre colapsul iminent, care îşi desenează schița cu rapiditate în fata noastră dar cu toții ne prefacem ca nu înțelegem ce se întâmplă.

Am reușit sa citesc mai multe cărți, în mai puțin timp și cu mai multe griji pe cap. De călătorit nu am călătorit și nici vacante propriu zise nu am avut.

Pentru mine au fost ani ok, cei mai buni de pana acum, pe ambele planuri.

Pentru următoarea decadă îmi doresc sustenabilitate totala, sa citesc cel puțin 3 cărți pe luna, sănătate și să scriu despre 2020-2030 la fel de vesel.

Apucați-vă sa faceți copii, o sa fiți mai veseli.

P.S.: a hint, nu ma interesează politica în general, sunt supărat doar ca unii dobitoci manipulează prin expunerea rahatului ce îl au în cap. Hasta la vista.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *